Boeslunde skole - en god begyndelse

Boeslunde Skole er én af Slagelse Kommunes folkeskoler. Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Boeslunde mellem Korsør og Skælskør. Skolen er opført i 1935 som landets første centralskole, og efter i en årrække at have været anneksskole under Skælskør Skole, blev Boeslunde Skole selvstændig i 1991. Skolens gamle lokaler er efter renovering i 2001 lyse og imødekommende.

Boeslunde Skole har læring i fokus for børn fra 0. - 3. klassetrin, og før og efter skoletid tilbyder SFO'en FRI-TID.

Skolen har 68 elever; 0. kl. 10, 1. kl. 18, 2. kl. 22, 3. kl. 18.

God trivsel går hånd i hånd med god læring. Nærhed og kendskab til hinanden, respekt og tolerance er Boeslunde Skoles afsæt til at opbygge et godt socialt fællesskab, hvor trivsel for den enkelte er fundament for faglig læring og personlig udvikling.

Boeslunde Skole og børnehaven Boeslunde Børnehus hænger sammen gennem fælles ledelse, bestyrelse og samarbejde. Skole og børnehave giver således børn og forældre en "rød tråd" i børnenes første del af livet.