Boeslunde skole - en god begyndelse

FAGLIGHED og TRIVSEL - NÆRHED og FÆLLESSKAB

Boeslunde Skole er én af Slagelse Kommunes folkeskoler.
Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Boeslunde mellem Korsør og Skælskør. Skolen er opført i 1935 som landets første centralskole, og efter i en årrække at have været anneksskole under Skælskør Skole, blev Boeslunde Skole selvstændig i 1991.

Boeslunde Skole har fokus på trivsel og faglig læring. Børnene skal blive så dygtige, de kan. Trivsel, glæde og interesse er fundamentet for at lære, og børnenes gode skolehverdag skal sikres i et nært samarbejde mellem skolen og hjemmene.

Boeslunde skole er for børn fra 0. - 3. klassetrin.

Før og efter skoletid tilbyder SFO'en FRI-TID.

Skolen har 43 elever; 0. kl. 10 - 1. kl. 9 - 2. kl. 14 - 3. kl. 10.

Boeslunde Skole og vuggestuen/børnehaven Boeslunde Børnehus hænger sammen gennem fælles ledelse, bestyrelse og samarbejde. Skole og børnehus giver således børn og forældre en "rød tråd" i børnenes første del af livet.